Ersoy Dede

Ersoy Dede

06 Aralık 2016, Salı

Doğan’dan Şantaj İtirafı!

Ankara'daki adamı alınınca paniğe kapılan Aydın Doğan, 'mağdurum' türküsünü söylemeye başladı yeniden..

"Ben nasıl FETÖ'cü olabilirim ki?.. Fetö en çok bana hasar verdi" hikayeli sürmanşetle çıktı Hürriyet..
FETÖ'nün kendisine vergi kumpası kurduğunu anlattı..
Bunu daha evvel de, "ben FETÖ'cü değilim" temalı başyazıda tek cümleyle dile getirmişti..
Bu manşetten önce, evvelâ devşirmeleri ardından da güverte zabiti daha erkek bir tonda; "Bizden FETÖ'cü çıkmaz arkadaş" yazıları yazdılar.. Hatta tekaüt kaptan, bugün açıkça gözaltındaki adamlarına kefil oldu.. Bilemiyorum aynı bordrodan maaş aldıkları Eyüp Can'a, Nazlı Ilıcak'a, halen daha gazetesinde yazan televizyonunda konuşan Taha Akyol'a mesela kefil olabiliyor mu?.. Oluyorsa bir anlamı var, olmuyorsa başka bir anlamı.. Söyle Ertuğrul, FETÖ konusunda Taha Akyol'a kefil oluyor musun, olmuyor musun?.. Mit Tırları ihanetini FETÖ'cü savcılarla işbirliği halinde yayınlayan Radikal Gazetesi'ne ve onun o zamanki yazı işlerine kefil olabiliyor musun?.. FETÖ'nün tertip ses kayıtlarını canlı yayınlayan CnnTürk'ün o zamanki yöneticilerine.. CHP grubu adı altında o montaj ses kayıtlarını yayınlayan CnnTürk'e..



Gel bakalım şimdi senin şu "FETÖ'cü de kim asıl biz FETÖ mağduruyuz" muhtevalı sürmanşetine..
Yaşadığınız mağduriyetin ne olduğunu sıklıkla söylüyorsunuz da, acaba bu yaşatılan ile birlikte kaptırdığınız kuyruk neden hiç konu olmuyor bu süreçte?..
Belli ki FETÖ'cü memurlar, Pensilvanya talimatıyla size de kumpas kurmuşlar ve absürt rakamlarla vergi cezasına çarptırmışlar.. Sevmezsiniz ama Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu garipliği farkedip müdahale etmesiyle de bu akıl almaz cezadan kurtuldunuz. Evet de o vakte kadar ne oldu?..
Haa ben söyleyeyim.. FETÖ, Doğan grubunu, aralarında bu ceza ve faiz sopasının da olduğu, yarıdaki diğer dosyaların da olduğu devasa bir paketle kafesledi.. Bu sürmanşet tam da bu durumun ikrarı niteliğinde.. 'Ey işadamları, boyun eğmeyin FETÖ'nün şantajlarına' diye bas bas bağırdığımızda işte tam da bundan söz ediyorduk.. Şimdi 'mağdurum' derken aslında nasıl da şantajla köşeye sıkıştırılıp kullanıldığının itirafı niteliğinde bir haber yapmış oldu Hürriyet.. Belki de 'korkunun ecele faydası yok' diyerek ve bilerek yaptı bunu.. Kim bilir?..

SON DAKİKA