Ersoy Dede

Ersoy Dede

02 Ağustos 2017, Çarşamba

Gülerce Neden Hedef?

Hüseyin Gülerce'yi bir dönem FETÖ'ye olan yakınlığı üzerinden hedefe koyan Doğan medyasının kalemleri, Cumhuriyet çevresi ve kripto FETÖ'cüler, herkesin bildiği bir gerçeği perdelemenin telaşı içindeler.. FETÖ'nün devlette yapılanması suçunu olduğu gibi AK Parti'nin üzerine bırakıp geçmişin üstünü örtmeye çalışıyorlar.. Sadece geçmişin de değil.. 17/25 Aralık sonrasından itibaren bugüne kadar gelen sürecin de..
**
Bakın öyle bir ilişki ağı ki, bugün FETÖ düşmanı görünen kim varsa, yıllarca aynı yatağa girdikleri halde, ellerini yıkayıp çıktılar.. Bu konuyla tek yüzleşen ve samimiyetle tek mücadele eden yapı olan AK Parti'ye kaldı ihale.. Hüseyin Gülerce bunları tek tek anlatıyor diye panikliyorlar.. Gülerce AK Parti ile FETÖ'nün kurduğu ilişkiyi gizlemiyor.. Onu perdelemeye kalkmıyor. Kendi ilişkisini de.. Ama kapısına gelip; ".. Hocaefendi ile bizi görüştürür müsün?.."diyenleri, ".. Pensilvanya'ya gidiyorsan bizim de selamımızı söyle, dua bekleriz.." diyenleri tek tek açıklarsa, sanıyorum pek çok insanın sokağa çıkacak yüzü kalmaz..
**

Bugün FETÖ ile ilişkisi üzerinden Hüseyin Gülerce'ye demediğini bırakmayan Fatih Altaylı'nın yazdığı gazete, bir vakit "hep hizmet müessesesi"ydi.. Patronu, "Hocaefendi"si kırılmasın diye baskı aşamasında bir yazarın yazısını sansürlediği mesajını yolluyordu Pensilvanya'ya.. Bugün yargılanan FETÖ'nün medya yapılanmasının çelik çekirdeği, bir dönem o medya grubunun en tesirli adamlarıydı.. Gülerce'ye sıra gelmez yani anlayacağınız..
**
Değerli dostlar, Recep Tayyip Erdoğan için her fırsatta, FETÖ'yü devlete yerleştirdiği, koruyup kolladığı, ne istedilerse verdiği ithamları yapılıyor.. Oysa ki 40 seneden fazla bir süredir palazlanan bu hareket için Recep Tayyip Erdoğan, onu büyüten değil, Tarihe gömen adam olarak anılacak..

FETÖ'nün defalarca saldırısına uğrayan lider..
Suikast girişiminden dakikalarla kurtulan lider…
Bu hareket ülkeyi işgal ederken milletiyle tankın üstüne yürüyen lider olarak yazacak onu tarih..
*
Peki ya Solun efsane lideri Ecevit'i nasıl yazdı?..
FETÖ'nün, imkan olursa tek şefaatçi olacağı adam..
*
Baykal'ı?..
Bir komployla siyasi hayatı bitirildiği halde kameralar önünde FETÖ'yü masum gösteren, temize çıkaran, aklayan adam..
*
Özal'ı?..
Hasta yatağında başında bekleyen…
*
Demirel'i?..
Kendisi için 30 ayrı devlet başkanına referans mektubu yazan adam..
*
Çevik Bir'i?..
Kenan Evren'i..
Çiller'i..
*
Peki ya Kılıçdaroğlu'nu nasıl yazacak tarih?…
FETÖ eliyle CHP'nin 1 numaralı koltuğuna yerleştirilmiş ve kendi tezleriyle siyaset yaptırılan bir figür…
*

Bu saldırıların tamamı, işte bu acı gerçeği perdeleme gayretinden..
Ama görüldüğü üzere artık mızrak sığmıyor çuvala..

SON DAKİKA