Ersoy Dede

Ersoy Dede

15 Ekim 2017, Pazar

‘Biseksüel’miş de Söyleyememiş!

Fethullah Gülen'in altın çocuğu Eyüp Can'la katalogdan evlenen Elif Şafak eşcinselmiş..
Fetö'nün gelini.. E bunu yakın çevresi hep biliyordu zaten. Hatta 'lezbiyen' değil de 'biseksüel' olduğunu açıkladığı için şaşıranlar da oldu.. 'Demek erkeklerden de hoşlanıyormuş' diye yorumlar gördüm..

Fakat herhalde çok önemsenmediği için üzerine basa basa dillendirme ihtiyacı hissetmiyordu. Şimdi artık öyle anlaşılıyor ki, tükenmişliğin zirvesinde olduğundan, Türkiye'ye atacak çamuru bittiğinden olsa gerek dillendirme ihtiyacı duymuş..
**
Bu arada, heteroseksüel evliliğini sürdüren bir kadının, çıkıp da 'ben eşcinselim aslında' demesi, aynı zamanda (bir kadınla ya da erkekle fark etmez) eşini aldattığının da itirafıdır.. Öyle ya Elif Şafak, 'ben aynı zamanda kadınlardan da hoşlanıyorum ama öyle sadık bir eşim ki hiç bir kadına yan gözle bakmıyorum' mu diyor sizce?..
Neyse bu aile içinde kendi şartlarında halledecekleri bir mesele..
Dedik ya memlekete atacak çamuru kalmadığından şimdi de, buradan yol yürümeye kalkmış.. Diyor ki; ".. bugüne dek karalama ve damgalanma korkusu nedeniyle biseksüel olduğumu insan içinde açıklayamadım…"
Elbette bu sözleri duyan herkes Türkiye'de eşcinsellerin ağır baskı altında olduğunu düşünecek, dünyaca tanınan bir yazarın bile bundan korku duyduğuna inanacak..
Aynı, Can Dündar'ın, 'Taksim caddelerinde din polisleri oruç kontrolü yapıyor' dediği gibi.. Eşcinsel olduğunu söyleyememiş hazret..
E be hain insan.. Bize nasıl sövmek istedin de sövemedin?.. Katil mi demek istedin de diyemedin, kasap mı demek istedin de diyemedin.. Sövdükçe el üstünde tutuldun.. Sen de, kumpas davaları sırasında, FETÖ'nün talimatıyla Radikal'i yöneten kocan da.. Ağız dolusu sövdüğün günlerde, Çankaya Köşkü'nde vaktin Cumhurbaşkanı'nın sofrasında şeref konuğu olarak oturdun..
'Ben eşcinselim' demekten mi korktun?.. Niye askere alırlar diye mi?..
Neyse anlaşılıyor ki, hesap başka.. Ne geliyor? Yeni bir sipariş mi? Bir reklam kampanyası mı?.. Nobel için kriterleri yeterli mi bulmadılar?..
Bonus olarak bir de cinsel kimlik baskısını mı eklemeye karar verdin?..
Vegan olduğun halde sana zorla biftek yedirdiğimizi ne zaman açıklayacaksın?..

SON DAKİKA