Mehmet Sait Kılıç

Mehmet Sait Kılıç

12 Ekim 2015, Pazartesi

Katliam kimin oyunu artırdı ise katil de odur !

Terör olaylarında hiç bir şey ilk anda göründüğü gibi değildir. Bu katliamla mağduru oynayarak oy devşiren kimse suçluyu da onların arasında aramak lazım. 1 Kasım genel seçimlerine yaklaştığımız şu günlerde böyle bir katliam seçim sonuçlarını etkilemek için tasarlanmış algı operasyonundan başka bir şey değildir. Tıpkı 5 Haziran Diyarbakır'da olduğu gibi... Ankara'daki katliam, PKK ve yandaşlarının kurt HDP 'yi kuzu postuna sokarak Kürt yurttaşlardan oy toplamak için yapılan alçakça bir saldırıdır.

Üst akıl tarafından yönetilen ve teröre destek veren malum medya hemencik yargısız infazla HDP 'yi mağdur göstermiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlu ilan etmiş. Hiç şaşırmadık. Üzerlerine düşeni hakkıyla yerine getiriyorlar. Zerre kadar milli ve yerli olmayan, dış güçlerin çıkarları için çalışan ve ülkesine ihanette sınır tanımayan tipler siz kimi kandırıyorsunuz ? Selahattin'in danışmanı patlamadan 9 saat önce Ankara'da bomba patlayacak diye sosyal medyada tweet atmış. Ayrıca birçok HDP'li de Cumartesi günü Ankara'da değişik olayların olacağına dair sosyal medyada paylaşımlar yapmışlar. Hiç öyle koyun gibi ağlamayın. Millet sizin ne mal olduğunuzu biliyor. Bu olayı da elinize yüzünüze bulaştırdınız.Çünkü Allah'ın adaletini ve muradını hesaba katmadınız. Allah adamı işte böyle rezil eder. HDP, PKK ile arasına mesafe koyamayan ve onun güdümünde faaliyet gösteren bölücülük yapmak için elinden geleni ardına koymayan bir yapılanmadır. Tek amaçları vardır o da bağımsız bir Kürt devleti kurulana kadar ülkede gerilimi ve anarşiyi tırmandırmak.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının gecikmeden harekete geçerek teröre açıkça destek veren, halkı alenen isyana davet eden ve iç savaş çıkarmak için elinden geleni yapan Selahattin ve yandaşları için gerekli hukuki süreci başlatması elzemdir. Bu provokatörler yavuz hırsız konumunda, hem suçlu hem güçlü pozisyonunda, nefret kusan, şiddet yanlısı, yerli ve milli olmayan çapsız tiplerdir.
Bunlar Cumhuriyet tarihinin en büyük Kürt reformunu yapan ve çözüm sürecini başlatan bir dünya lideri olarak kabul edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarette ve ihanette sınır tanımayan nankörler topluluğudur.

İnşallah, yakın bir gelecekte Kürt seçmeni temsil edilebilecek, demokrasiyi ve evrensel insan haklarını özümsemiş, terör örgütleriyle arasına kesin bir çizgi koymuş, barış yanlısı, yurtsever, ilkeli ve tutarlı Kürt politikacıları bu coğrafyada görürüz. Yoksa ülkemize yazık olacak...


Akit Tv'ye saldırı
Zaman gazetesi önünde, özgür basın susturulamaz sloganı atan batakçı FETÖ mensupları Akit TV ekibine mütecaviz bir biçimde virajı alamayarak çullandılar. Sürekli barış, hoşgörü ve kardeşlik edebiyatından dem vuran "FETÖ'cü çapulcular" bu tür hadiselerle maskelerini indirerek gerçek yüzlerini gösteriyorlar.
Ahmet Hakan'ı pataklama olayında da talancı paralel çetenin parmağının olduğu uzak bir ihtimal değildir. Ahmet Hakan'a yapılan saldırıda yakalanan dört kişiden biri PKK'lı teröristmiş, diğer üçü de olaydan kısa süre önce Ak parti üyesi olmuşlar. Polisteki ifadelerinde işin içinde MİT ,emniyet ve Reis var demişler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üstüne yıkmaya çalışmışlar.Oğlum siz böyle palavralarla olayı maskeleyebileceğinizi mi sandınız ! Bu tür hadiselerde neticeden hangi haticelerin nemalandığına bakıldığını bilmiyor musunuz ! Buradaki haticelerden biri andaval paralel örgüt diğeri de anaforcu postalcı medyadır. Amaçları; gündemi saptırmak, dünyaya 'basın özgürlüğü tehlikede' mesajını vererek dış politikayı zora sokmaya çalışmak...

Dijitürk
Savcılık ' terör örgütünün medya ayağının üzerine çizik atın ' deyince Dijitürk ; fitnecilik ve gammazlık yapan Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Bugün TV, Kanaltürk, Yumurcak TV ve Irmak TV kanallarını bünyesinden kopardı. 'Eline sağlık' demekten başka ne denebilir ki ? Uygar ve demokratik bir devletin ülkenin geleceğini ipotek altına almak muradında olan teröristlere , basın özgürlüğü adı altında hak tanıması muhaldir. ABD ve AB ülkelerinde uygulama da bu yöndedir.

Dünya lideri
İçimizdeki çaçaron hainlerin dış dünyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imajını lekeleme yarışına girdiğini esefle gözlemliyoruz. Anlaşılan bunlar kaderin üstünde bir kader olduğunu bir türlü anlayamadılar. Hainler gece gündüz dehşetli planlar yapıyor ancak Allah, dış konjonktürü Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine çeviriyor. Bunlar da salyalarını akıtarak kuduruyorlar.
Göçmen kargaşası, DAEŞ anarşisi ve Rusya'nın denetim dışı Suriye politikası Avrupa birliğini eşine rastlanmamış bir biçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde diz çöktürdü. Faiz ve vaiz lobisinin muradının aksi istikametinde kader olayları lehimize çeviriyor. Artık AB'nin Türkiye'ye olan ihtiyacı Türkiye'nin AB'ye olan ihtiyacından daha fazla. Bunda da dünya lideri olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın payı büyük.

Rus Uçakları
Ülkemizde anarşinin yayılması için elinden geleni ardına koymayan lüpçü postalcı medya Rus uçaklarının hava sahamızı ihlal etmesine pek sevindiler. Hele bir de Allah korusun Rusya ile aramızda savaş patlasa ülkenin yangın yerine dönmesini umursamak şöyle dursun 'Tayyip'ten kurtulacağız' diye zil takıp oynayacaklar. Yahu sizin hiç mi vatan sevginiz yok hiçbiriniz mi yurtsever değilsiniz? İnsan bindiği dalı keser mi? Ortamı germeye, ülkemizi savaşa sokmaya , ülkemizde iç savaş çıkarmaya çalışıyorsunuz . Rusya'dan balgamlı tükürük gelse şerbet diye içeceksiniz. Bize milli ve yerli medya mensupları lazım. Sürekli fitleme peşinde koşan, küresel efendilerine tutsak olmuş mankurtlar değil.

SON DAKİKA