Mehmet Sait Kılıç

Mehmet Sait Kılıç

07 Mart 2016, Pazartesi

Erdoğan'a Kızmayın! Sizi küresel güçlere maşa yapan Fetullah'a kızın!

Cuma günü Zaman gazetesine Kayyum atandı. Kayyumlar binaya girerken oldukça sıkıntılı bir şekilde polis eşliğinde girdiler.

Gazetenin önünde toplaşan Zaman okurları (!) ajitasyon malzemesi olarak çocukları ve başörtülü ablaları öne sürerek Zaman gazetesinin önünde olay çıkardılar.

Bizim o 28 Şubatta başörtüsüne teferruat diyen, zerre kadar dahi direnmeden, ufacık bir itiraz dahi etmeden yukarılarından gelen bir fetvayla başlarını hemen açı veren 'cemaatçi' ablalarımız Zaman gazetesinin kapanması söz konusu olunca birden gayrete gelmişler.

Mavi Marmara olayında İsrail'e ''Otorite'' diyen,

Çevik Bir'e gönderdiği mektupta bir ayağının altını yalamadığı kalan,

cemaate "Yeter ki girdiğiniz yerlerde kalın, istediğiniz tavizi verebilirsiniz" diyen takkeli dalkavuğun sözleri ile 28 Şubat'ta sus pus olan cemaatçi abla ve abiler,

mesele banka olunca tepki gösterir, sabahlara kadar cevşen okur,

mesele gazete olunca direnip olay çıkarır olmuş.

Sorarlar adama ? Sizin gayretiniz, "Hizmetimiz" dediğiniz; imana, İslamiyet'e ve mukaddesata hizmet etmek değil miydi?

Senelerce bu şekilde kandırmadınız mı bu milleti?

Hatta siz de öyle kandırılmamış mıydınız?

Hatta aklınızı tamamen başınızdan çıkarmak için size eğitim metodu olarak 'itaat et, rahat et' gazeli ezberletilmemiş miydi?

Türkiye'ye, İslamiyet'e ve mukaddes şeylere saldırı olduğu zeminlerde ve zamanlarda susup şimdi ülkemizin üzerinde bin bir tane çirkeflik planlayan gavurların finans kaynağı holdinglerinizi, bankalarınızı ve ihanet planını tezgahlayan gazetenizi kaybedince mi gayrete geldiniz?

Sizin imanınız, mukaddesatınız bu mu? Bunlara mı?

Baş örtüsü emrinden, gavurları dost edinmeyin ayetinden ve Şeair-i İslamiye' ye ait her şeyden daha mı fazla önemli bu kurumlar sizin için?

Bu mu şehamet-i milliyeniz ve imaniyeniz ?

Bu mu İslamiyet adına verdiğiniz sözlere ve kandırdığınız insanlara karşı vefa borcunuz?

En baş abileriniz cemaatin parasını kumarhanelerde yiyip bikinili kadınlarla mavi yolculuklarda köpük banyoları eşliğinde eğlenirken, hoca dediğiniz adamın ismi BBC'de, CNN'de methedilerek yad edilirken, bunca ihanet planı bizzat sizin "Bizden" dedikleriniz tarafından ortaya dökülmüşken nasıl olur da hala inanmazsınız?

Hala nasıl olur da nasıl bir ihanet şebekesinin içinde olduğunuzu fark etmezsiniz?

CHP ile hatta ve hatta tüylerim diken diken olarak söylüyorum ki HDP ile aynı çizgide olduğunuzun, Selahattin için "Aslında cici çocuk ha" dediğinizin, PKK 'ya 'terörist' diyemeyen bir gazeteyi savunduğunuzun,

'Olimpiyatlar' adı altında genç kızlara şarkı söyletilen bir ortama gidip alkış tutmayı hizmet yapmak ve 'davanıza hizmet etmek' zannettiğinizin,

hizmetin kaynaklarının kiliselere peşkeş çekildiğinin, o ağlayarak izlediğiniz filmlerinizde hristiyanlık propagandası yapılmasının,

emniyet teşkilatına sızmış cemaatçi polislerin "uyuşturucu şebekesini çökerttim" ayağına milyarları ödül olarak almak için uyuşturucu şebekesi kurduğunun, tüm bunların dehşetinin nasıl hala farkında olmazsınız?

Cumhuriyet gazetesi ile aynı manşeti atabilen, aynı zihniyette olan, 'tek çare HDP' diye başlık atabilen,

Charlie Hebdo davasında Peygamberimize (S.A.V) hakaret eden bir dergiyi 'basın özgürlüğü' ayağına savunan bir gazete için, nasıl olur da gazete görünümlü böyle bir paçavra için baş örtüsü gibi Şeair-i İslamiye olan bir mukaddesatı ayaklar altına alabilirsiniz?

Her türlü Türkiye düşmanlarına malzeme verebilirsiniz?

Peygamberimiz; "Dindar ulûl emre itaat farzdır" buyurduğu halde,

ihanetinize alet ettiğiniz ve manasındaki kutsiyeti sadeleştirerek tar ü mar edip, kendi ihanetinize alet ettiğiniz Risale-i Nur'da 'müsbet hareket' emredildiği halde, "hizmet-hizmet" diyerek tutturduğunuz türkünün güya aslı esası İslamiyet olduğu halde siz hangi vicdana sığan kararla Türkiye düşmanlarının ve Müslümanlara karşı savaşanların safında yer alabilirsiniz!

Ne zaman uyanacaksınız?

Ne zaman içinde bulunduğunuz ihanet şebekesinin farkına varacaksınız?

Daha ne olmasını bekliyorsunuz ?

Daha ne kadar fazla kanıt istiyorsunuz?

Bütün Türkiye sevdalılarının size sırt çevirmesi,

Locaefendinizin Tevrat' tan alıntılayıp yaptığı büyü kokan bedduaların sizin cemaatinizin başında patlaması,

yurt dışında ve içinde ne kadar Türkiye'ye düşmanı kişi, grup veya oluşum varsa sizin yanınızda yer alması size hala gerçekleri anlamanız için bir aydınlanma yaşatamadı mı?

SON DAKİKA