Mehmet Sait Kılıç

Mehmet Sait Kılıç

21 Mart 2016, Pazartesi

ERDOĞAN'DAN AVRUPA'YA FIRÇA

''O paçavraları oralarda sallandırdığınız sürece bu ifadeleri duyacaksınız... Böyle dost olur mu? ''

Belçika hükümetinin, terör örgütü PKK'ya, Türkiye-AB müzakerelerinin yapıldığı AB Konseyi binasının hemen arkasında taziye çadırı kurmasına izin vermesi akıllara zarar bir durum değil mi?

Belçikalılara göre, taziye çadırına izin verilmesi düşünce özgürlüğü imiş (!)

ABD 'de ya da Avrupa'da bir terör örgütünün taziye çadırı açma ihtimali sizce yüzde kaçtır? Ben söyleyeyim: Yüzde sıfır…

Hatta bu talebin geldiği kuruluş, kişi, kurum, organizasyonda kim var kim yok hepsi ya ıslak odunla bir güzel dövüldükten sonra sınır dışı edilir ya da hapsi boylardı.

Ama Brüksel'de ne oluyor? Göstermelik bir şekilde Davutoğlu'nun fazlaca tepki göstermesine binaen çadır toplatılıyor.

Davutoğlu toplantı alanından ayrılınca hemen tekrar devam ediyorlar kaldıkları yerden eylemlerine.

Üstelik çadırın üzerinde kendi alametleri olan bir paçavrayı da sallandırarak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da "gereği neyse yapılsın" diye Davutoğlu'na direktif vermiş.

Tabii ki verecek ! Yüzümüze dost görünüp arkamızı döndüğümüz anda hinliklerine devam edenler kim olursa olsun yaptığının sonucuna katlanmak zorundadır.

Paris'te patlama olunca "HEPİMİZ PARİSİZ"

Ankara'da patlam olunca "vah vah zavallı teröristler"

Yahu anlamak mümkün değil!

Bir canlı bombanın bir devletin meşru güvenlik güçlerine saldıran teröristin kahraman ilan edildiği, onaylandığı bir örnek daha şu dünyada gösterebilir misiniz?

Yok…Vallahi de billahi de yok!

Koskoca dünyada, kendi halkını canlı bombalarla öldüren teröriste "şehit" diyen ve cenazesine giden bir insan tipi daha gösterebilir misiniz?

Hele hele daha bir hafta önce Ankara'da "daha fazla demokrasi için " adamlarını patlatıp, İstiklal 'de İsrail asıllı turistler öldü diye "siviller ölmesin" diye ağıt yakan bir terörist örgüt dünyanın hiçbir tarafında yok!

CIA'nın Türkiye uzmanı Henri Barkey İstiklal'deki saldırıyı bilmiş!

CIA'nın Türkiye uzmanı Henri Barkey:

''Öte yandan yarın öbür gün İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde yapsalar ne olacak? Türkiye'nin turizme ihtiyacı var. Türkiye, uluslararası camiayla yakın iktisadi ilişkileri olan bir ülke. Küresel oluşumun parçası. Bütün bunlar çok kötü bir şekilde zedelenebilir.'' sözleriyle adeta medyumluk yapmış (!)

Emekli Amerikan Büyükelçisi Jeffrey de ''Terör, şu ana kadar şahit olduklarınızdan çok daha kötü bir noktaya gelecek...'' sözleriyle kehanette bulunmuş (!)

Bir bakıyorsunuz ki kehanet gerçek oluyor ve İstiklal caddesinde bombalar patlıyor...

İyide beyler siz falcı falan mısınız?

Kulağınıza gerçekleşecek terör eylemlerini kim fısıldıyor?

Hele bir deyin de bilelim!

CIA uzmanı Barkey, açıkça PKK'nın hedeflerinden bir tanesinin de Türkiye'deki TURİZM SEKTÖRÜNÜ BALTALAMAK olduğunu seslendirmiş.

Nitekim Sultanahmet saldırısında da Alman turist kafilesi hedef alınmamış mıydı?

Aslında tüm bu eylemler; Türkiye'yi bombalarla istikrarsızlaştırmayı ve Türkiye halkını da yılgınlığa ve karamsarlığa itmeyi hedefliyor...

Çare?

Ülkemizin terör belasından kurtulmasının çaresi, Irak ve Suriye'nin bütünlüklerinin korunmasına, terör örgütlerinden temizlenmesine ve istikrarın o bölgeye egemen olmasına bağlı...

Ayrıca ABD ve AB'nin ikna edilerek PKK'ya karşı sergiledikleri ikircikli tutumlarından vazgeçirilmelerine ve PKK ile her alanda gerçekten mücadele etmelerinin sağlanmasına bağlı...

SON DAKİKA