Mehmet Sait Kılıç

Mehmet Sait Kılıç

21 Eylül 2016, Çarşamba

Avusturya ve Fransa Mehmetçiğin katiline sahip çıkıyor

Avusturya ve Fransa Mehmetçiğin katiline sahip çıkıyor

Havalimanlarındaki Türkiye karşıtı, içeriği kara propaganda olan yazılarıyla her fırsatta Türkiye'ye diş gösteren, hırlayan Avusturya, yüzsüzce PKK'lı teröristlere kucak açmaya, arka çıkmaya devam ediyor.

Daha evvelki gün Avusturya'nın St. Pölten şehri PKK yandaşlarının düzenlediği festivale, adeta şefkatli bir anne gibi ev sahipliği yaptı.

Avusturya medyası da sağ olsun (!) devlet kanalı ORF dahil tüm kanallarıyla oradaydı ve tüm olanaklarıyla teröristlere propaganda yapma imkanı sundu.

Böylece festivale katılan Türkiye düşmanları da Erdoğan'a ve Türkiye'ye bol bol hakaret etme fırsatı buldular.

Misal olarak; FEY-KOM Başkanı Richard Berger utanmadan ''Kürtlerin (PKK'nın olarak okuyunuz) Avusturya'da politik bir güç olduğunu'' seslendirdi...

Bir başkası PKK leşlerini şehit olarak niteledi.

Öbürü, AK Parti'nin DAİŞ'e ve El-Nusra'ya destek verdiğini iddia ederek Ak Parti'yi Ortadoğu'yu kan gölüne çevirmekle suçladı...

Beriki, Kürtlerin özgürlük mücadelesinin zaferle sonuçlanacağını, Erdoğan'ın ve Türkiye'nin Kürtlere karşı insanlık suçu işlediğini iddia etti...

Bu nasıl bir aymazlıktır anlamak mümkün değil! Hem dost ve müttefik ülke olduğunu iddia edeceksin, hem de her fırsatta belden aşağı icraatlarla, namussuz siyasetle arkadan vurmaya çalışacaksın...

Hani PKK terör örgütüydü !

Hani terör örgütlerinin finansal kaynakları kesilerek mal varlıklarına el konulacaktı !

Hani yurt içinde ve yurt dışında faal olan terör örgütü mensupları kovuşturma sonucu deliğe tıkılacaktı !

Hani terör örgütleriyle beraber mücadele edecektik!

Hatırlarsanız bunun bir benzerini de PKK ve PYD yandaşları Almanya'nın Köln şehrinde düzenlemişlerdi.

Son tahlilde Erdoğan'ın her platformda belirttiği üzere bu adamlar 'benim teröristim iyi seninki kötü yavşaklığı' ile hareket etmeye devam ediyorlar. Oysa ki, sırtlanla, timsahla dost olunamayacağı gibi teröristle de dost olunamaz. Sahip çıktığın terörist eninde sonunda seni de bir şekilde zımbalayacak !

Avrupa'nın ihanet kokan bu ikiyüzlü tutumuna bir örnek de Fransa'da gerçekleşti...

Geçenlerde Paris'te 'Fete De L'Humanite Festivali' düzenlendi.

Söz konusu festivalde Fransız soluna mensup politikacılar Kürtlerin (Siz PKK'nın anlayın.Çünkü asıl kastettikleri o.) Türkiye'ye karşı özgürlük savaşı verdiğini, desteklenmesi gerektiğini arsızca dillendirdiler.

Misal olarak Fransız Komünist Partisi Başkanı Pierre Laurent, Erdoğan'ın Kürtlere karşı toptan imhaya yönelik savaş yürüttüğünü belirterek ''Kürtlerin (PKK'nın) direnişi bizim direnişimizdir. Özgürlük arzuları bizim arzumuzdur'' deme küstahlığını gösterdi.

Doğrusu Almanya, Avusturya ve Fransa yani Avrupa Birliği açıktan PKK'ya sahip çıkıyor. PKK'nın büyüyüp, güçlenmesi ve palazlanması için elinden geleni yapıyor.

Biz neredeyse her gün Mehmetçiklerimizi birer ikişer kara toprağa verirken AB katillerimizi her türlü yemlemeye devam ediyor...

Anlayacağınız eskiden üzerimize haçlılar olarak doğrudan saldıranlar şimdi de DAİŞ, PKK, PYD, YPG ve FETÖ kisvesi altında dolaylı olarak saldırıyorlar.

Bu heriflerin en büyük arzularının 'zayıf bir Türkiye ve Güneydoğu'da kurulacak bir Kürt devleti olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Dolayısıyla AB'ye verilecek en iyi yanıt ''Almazsanız almayın kardeşim biz de Şanghay Beşlisiyle flörte başlıyoruz'' cümlesi olacaktır vesselam.

SON DAKİKA