MERYEM GAYBERİ

MERYEM GAYBERİ

13 Aralık 2016, Salı

Bir tarafta terör bir tarafta BİZ

Türkiye, 35 yıldır terör örgütü PKK'nın kanlı terörü ile mücadele ediyor. Terör örgütü, son bir yılda yediği darbe kadar ağır darbe yemedi. Son bir senede 7 bin mensubunu kaybeden PKK, büyük şehirlere taşıdığı terörle de 250 insanımızı şehit etti.

15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ eliyle tank ve uçaklarla millete yapamadıklarını şimdi terör örgütlerinin eliyle yapmak istiyorlar. PKK her köşeye sıkıştığında yön değiştirmek için terörü, metropollere taşıyarak canlı bombalarla kitlelere korku yaymaya çalışıyor.

İstanbul Beşiktaş'ta Şehitler Tepesi ve Maçka Parkı'ndaki canlı bomba saldırılarında maalesef 44 canımızı şehit verdik. Şehitlere rahmet, katillere de lanet okuyorum…

***

Terör sadece dağdan gelen üç beş teröristin yaptığı bir katliam türü olmaktan çıktı. Sıradan, legal vatandaşların da kullanıldığı kitlesel katliamı hedefleyen eylemlere dönüştü.

Terörün arkasında bir devletin istihbaratının olmadığını düşünmek imkânsız. PKK'nın bu vahşeti FETÖ'cülerden veya yabancı istihbarattan yardım almadan yaptığını düşünen var mı?

Yıllardır Batı'nın açıkça destek, silah ve propaganda fırsatı verdiği PKK'nın eylemlerini kendi başına yaptığını söylemek aklı ve mantığı inkâr etmektir. Gezi kalkışmasından bu yana her olayda Batılı liderler ve Batı medyası sektirmeden Türkiye aleyhine çalışıyor.

Dolayısıyla, PKK'nın yerine DEAŞ, FETÖ veya DHKP-C saldırsaydı da biz işin arkasında uluslararası odakların olduğunu bilecektik.

Zamanlamaya bakmak bile yeterli. Suriye'de El Bab operasyonu başladı, anayasa teklifi Meclis'e geldi, döviz üzerinden yapılan küresel saldırıyı püskürtüyoruz derken bir kez daha bombalar patlatıldı.

***

Amaç toplumsal birlikteliği parçalamak. 35 yıldır milletimiz sağduyusunu kaybetmedi. Terör sokaklarda halkı birbirine düşüremedi. Milletimizin feraseti ve olgunluğu, Türkiye'yi Irak ve Suriye'ye çevirmek isteyenlerin iç savaş oyunlarını bozdu çok şükür.

Teröre karşı bütün Türkiye el ele kenetlenmiş durumdayız.

***

FETÖ'sü, PKK'sı, DEAŞ'ı el ele verip katliam yapıyor. Gerçek hayatta olduğu gibi sosyal medyada da bütün teröristler el ele her terör eyleminde sadece devleti suçluyor. Biz de 75 milyon Türkiyeli el eleyiz. Hep birlikte kenetlenerek terörü de püskürteceğiz.

Bu devlete bu millete diz çöktüremeyeceksiniz. Diz çökmeyeceğiz. Başaramayacaksınız...

Unutmayalım bir tarafta "Terör", bir tarafta ise hangi ırktan hangi dinden hangi dilden hangi partiden olursak olalım 'BİZ' varız. Ve Allah'ın izniyle kaybetmeyeceğiz…

KANLI FOTOĞRAF PAYLAŞMA!

NOT: Saldırının hemen ardından sosyal medyada vahşi, kanlı fotoğraflar yayınlayanlar ve terörü övenler oldu. İçişleri Bakanlığı tespit ettiği 235 kişiyi gözaltına aldı. Terörün amacı toplumu yıldırmak, psikolojisini etkilemek ve propagandasını yaptırmaktır. Ben daha çok bilinçsizce kanlı fotoğraflar paylaşanlara seslenmek istiyorum. Lütfen teröre hizmet etmeyelim.

SON DAKİKA